Kauneus- ja kynsistudio Joanna palvelut

Klassiset ripsienpidennykset

HUOM! Saavuthan aina ripsien laittoon ilman silmämeikkiä ja kuivin ripsin! Ripsien kastelusta tulisi olla vähintään 3 tuntia ennen kuitujen asentamista. Muuten ripsien kestävyyttä ei voida taata.

Ripsienpidennyksillä saat näyttävyyttä katseeseen ja helpotat arkeasi. Enää et tarvitse ripsiväriä tai ripsentaivuttimia.

Klassiset ripsienpidennyksetRipsienpidennykset tehdään liimaamalla yksittäisiä ripsikuituja yksitellen asiakkaan omiin ripsiin. Kuituja on valittavana montaa eri pituutta ja kaarevuutta sekä kahta eri paksuutta. Ripsistä voidaan tehdä mielesi mukaan oikein näyttävät tai luonnolliset ja hillityt. Ripsienpidennysten tuuheus riippuu ainoastaan siitä, kuinka tuuheat asiakkaan omat luonnolliset ripset ovat!

Ripsikuituja putoaa sitä mukaan, kun omat ripset uusiutuvat. Se on jokaisella yksilöllistä. Huoltoväliksi suositellaan 2-4 viikkoa. Huollossa lisätään uusia ripsikuituja pudonneiden tilalle.

Ripsiin voidaan liimata koristeeksi myös timantteja.

Ripset voidaan poistattaa ammattilaisella tai antaa niiden tippua itsestään pois ripsien uusiutuessa. Oikein asennettuina ripsien pidennykset eivät pilaa omia ripsiä, vaan uusiutuessa ripset kasvavat normaaleina takaisin. Pidennysten jälkeen omat ripset saattavat näyttää ja tuntua hauraille, mutta ajastaan palaavat kyllä ennalleen.

Volyymiripset

VolyymiripsetHUOM! Saavuthan aina ripsien laittoon ilman silmämeikkiä ja kuivin ripsin! Ripsien kastelusta tulisi olla vähintään 3 tuntia ennen kuitujen asentamista. Muuten ripsien kestävyyttä ei voida taata.

Volyymiripsillä omiin luonnollisiin ripsiisi saadaan pituuden lisäksi myös tuuheutta. Poiketen klassisita ripsienpidennyksistä, volyymiripsikuiduista muodostetaan erityisellä tekniikalla ripsiviuhkoja, jotka liimataan yksitellen asiakkaan omaan luonnolliseen ripseen. Tämä ei kuitenkaan rasita tai vahingoita luonnollisia ripsiä, sillä volyymikuidut ovat erityisen ohuita; seitsemän volyymikuitua vastaa yhtä klassista kuitua. Näin ollen volyymiripset ovat huomattavasti klassisia pidennyksiä kevyemmät ja ovatkin ihanteelliset etenkin hennoille ja harvoille ripsille.

Volyymitekniikalla voidaan luoda maksimaalista tuuheutta ja näyttävyyttä, mutta myös luonnollisuutta asentamalla ohuita kuituja yksitellen.

HYVÄ TIETÄÄ: Volyymiripsiä ei koskaan saa asentaa klassisilla ripsienpidennyskuiduilla, sillä ne ovat tähän tekniikkaan aivan liian paksuja ja painavia, ja saattavat vahingoittaa luonnollisia ripsiä!

Rakennekynnet

Rakennekynsillä tarkoitetaan sitä, kun omiin kynsiin tehdään lisää pituutta ja niistä rakennetaan vahvemmat ja kestävämmät. Kynsistä saadaan näin tehtyä myös samanmittaiset ja -muotoiset.

RakennekynnetKynsistä voidaan tehdä luonnolliset tai niihin voidaan tehdä erilaisia koristeluja, kuten esim. ranskalainen manikyyri. Lisää näyttävyyttä kynsiin saadaan myös erilaislla käsinmaalauksilla mm. one stroke- ja water color-tekniikalla sekä 3D-kohokuvioilla ja lukuislla muilla koristelutekniikoilla. Mielikuvitusta käyttäen kynsistäsi saadaan uniikit ja yksilölliset.

Valittavana on kahta eri materiaalia, geeli tai akryyli. Materiaalien ero on tekotavassa sekä viilattavuudessa. Se kumpi on kestävämpi, riippuu siitä kumpi materiaali itselle sopii, ja se selviää ainoastaan kokeilemalla. Aloitetaan kynsien laitto siis jommalla kummalla ja katsotaan parin huollon jälkeen, vaatiiko tilanne materiaalin vaihtoa vai ei. Toisilla molemmat materiaalit kestävät yhtä hyvin. Kynsien pysyvyyteen vaikuttavat myöt lukuisat monet muut tekijät, kuten oman kynnen luonnollinen malli ja muoto ja se kuinka käytämme käsiämme. Suurimmassa osassa ovat kuitenkin hormonimuutokset. Näitä voivat olla mm. vaihdevuodet, kilpirauhasen toimintahäiriöt, hormonihoidot, kuukautiskierto, raskaus/imetys, e-pilleri-merkki jne. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö rakennkynsiä kannattaisi kokeilla, sillä olemme kaikki yksilöitä ja myös kynnet pysyvät sen mukaan.

Rakennekynsiä voidaan huollattaa. Huollossa vanha materiaali viilataan pois lähes kokonaan ja tilalle rakennetaan uusi kynsi. Näin ollen jokaisessa huollossa voidaan tehdä erinäköiset kynnet. Kynsien huoltoväli riippuu siitä, kuinka nopeasti kynnet kasvavat. Suosittelen huoltoväliksi 2-4 viikkoa.

Kynnet täytyy poistattaa ammattilaisella. Rakenteita ei missään nimessä saa repiä, sillä rakenteiden mukana oman kynnen kerrokset irtoavat ja kynsi voi pahimmassa tapauksessa viottua lopullisesti!

Oman kynnen vahvistus

Vahvistetut omat kynnetOman kynnen vahvistus voidaan tehdä myös joko akryylillä tai geelillä. Idea on muuten sama kuin rakennekynsissä, mutta pituutta ei rakenneta lisää. Vahvistus voidaan tehdä aivan lyhyeeseenkin kynteen. Vahvistusmateriaali pitää oman kynnen "kasassa", jolloin se ei pääse lohkeilemaan tai liuskottumaan vaan se saa rauhassa kasvaa materiaalin alla.

Oman kynnen vahvistuksiin voidaan myös laittaa erilaisia koristeluja. Huoltoväli on sama kuin rakennekynsillä eli 2-4 viikkoa.

Kestolakkaus

Kestolakkauksella tarkoitetaan kynsien lakkausta, joka kestää kynsissä lohkeamattomana 1-3 viikkoa. Kestolakka eroaa tavallisesta kynsilakasta niin, että se kovetetaan UV-valon alla, jolloin siitä tulee kestävämpi. Nämä erikoislakat ovat myös koostumukseltaan huomattavasti paksumpia kuin tavalliset kynsilakat. Kestolakkaus voidaan tehdä sekä sormien että varpaiden kynsiin.

KestolakkausKestolakkaus voidaan poistattaa ammattilaisella, mutta se onnistuu myös kotona asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella liottamalla.


Kasvohoidot

Kasvohoidoissa on monia eri vaihtoehtoja. Kasvojen ihonhoidossa voidaan keskittyä ihon epäpuhtauksien poistoon, hemmotteluun kasvohieronnalla tai molempiin. Kasvojen epäpuhtauksien poisto voidaan tehdä joko mekaanisesti käsin tai ultraäänilaitteella. Toiset pitävät enemmän ultraääipuhdistuksesta, sillä se ei nipistele, niin kuin mekaanisesti tehtävä puhdistus. Ultraäänilaite puhdistaa lähinnä ihon pieniä ja pinnallisia epäpuhtauksia, mutta jos ihossa on paljon puhdistettavaa ja epäpuhtaudet ovat syvällä huokosissa, voidaan puhdistusta vielä jatkaa mekaanisesti.

Kasvojen hoidon yhteydessä asiakkaan ihotyyppi analysoidaan, jonka jälkeen hoito tehdään analyysin mukaisilla tuotteilla. Jokainen kasvohoito on yksilöllinen.

Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoide sekä kulmien muotoilu ja tarvittaessa voidaan myös poistaa lämminvahalla häiritseviä ihokarvoja kasvoista. Kasvohoidon yhteydessä asiakas saa myös ohjeita ja vinkkejä oman ihonsa hoitoon.

Jalkahoito

Jalkahoidossa jalat kylvetetään, kynnet leikataan ja tarvittaessa ohennetaan, kynsinauhat siistitään ja kovettumat poistetaan. Jalkahoidon päätteeksi jalkoihin hierotaan ihon tarpeen mukaista jalkavoidetta. Asiakkaan halutessa myös varpaankynnet voidaan lakata.

Hoidan myös diabeetikkojen jalat.

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Kulmat ja ripset voidaan värjätä kestoväreillä, jolloin arki helpottuu. Sävyjä on monia, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva tummuusaste. Väri kestää kulmissa noin 2-3 viikkoa ja ripsissä noin 4 viikkoa. Kulmien värjäyksen yhteydessä kulmat muotoillaan asiakkaan kasvojen malliin sopiviksi.

Kestotaivutus

Ripsipermanentti eli kestotaivutus tehdään asiakkaan omiin luonnollisiin ripsiin. Ripsien pituudella ei ole väliä. Permanentin avulla saat kauniisti kaartuvat ripset jopa 6 viikoksi, etkä tarvitse enää ripsentaivuttimia. Ripset myös värjätään permanentin yhteydessä, joten ripsivärin käyttö ei ole välttämätöntä.

Kestotaivutus kasvaa ulos ripsistä niiden uusiutuessa luonnollisesti, jonka jälkeen voit halutessasi uusia taivutuksen.

Karvojen poisto

Ihokarvoja voidaan poistaa lämminvahalla esim. säärien, kainaloiden ja bikinirajojen alueelta. Vahaamalla karvat lähtevät juurineen ja iho pysyy sileänä n. 4 viikkoa. Vahalla voidaan poistaa myös huuli- ja leukakarvoja. Käyttämäni PhD-vahausmenetelmä on täysin hygieeninen, sillä jokaiselle asiakkaalle käytetään kertakäyttöistä levityspäätä. Näin ollen vältytään erilaisilta tartuntatautiriskeiltä.

Meikkaus

Kaikki meikkaukset tehdään asiakkaan ihon, silmien ja hiusten väriin sopiviksi. Halutessasi meikistä voidaan tehdä kevyt päivämeikki tai vahvempi ilta- tai juhlameikki.

Myös morsiammille on mahdollista tehdä häämeikki, johon kuuluu meikin suunnittelu sekä koemeikki. Meikkauspalvelut ovat suosittuja myös Wanhojen Tansseihin osallistuvien sekä ammattiin tai ylioppilaiksi valmistuvien keskuudessa.

Tarjoan myös meikinopastusta, jossa keskitytään juuri Sinulle sopivien tuotteiden ja sävyjen valintaan. Neuvon myös esim. luomivärin levitys- ja silmienrajaustekniikoita, jotka sopivat Sinun silmiesi malliin. Meikinopastuksen yhteydessä tehdään kevyt meikki.

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentoinnilla tarkoitetaan ”pysyvää” kulmien, silmien ja huulten ehostamista. Pigmentointi pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen ja niitä voi halutessaan vahvistuttaa uudelleen. Se helpottaa arkea ja siitä on apua mm. kulmakarvattomille, meikkiallergikoille, huononäköisille tai niille, jotka eivät jaksa/halua/osaa/ehdi meikata.

Pigmentoinnit tehdään laitteella, jolloin ihon pintakerrokseen viedään väriä pienen pienellä steriilillä neulalla. Kulmat tehdään 3D-tekniikalla, jossa ihoon tehdään ohuita karvamaisia viivoja joko omien karvojen sekaan tai niiden puuttuessa kokonaan. Lopputulos on erittäin luonnollinen.

Ennen kuin varaat aikaa, lue seuraavat esteet pigmentoinneille. Voit vielä varmistaa puhelimitse minulta tai omalta lääkäriltäsi, sillä nämä ovat yksilöllisiä.

 • Huulten rajausta tehtäessä herpesviruksen kantajan on hyvä aloittaa estolääkitys tai reseptivapaa voide tai tablettikuuri 1pvä ennen pigmentointia
 • Minulla ei ole puuduteaineallergiaa (voidaan tehdä myös ilman puudutteita) Minulla ei ole 1-luokan diabetestä (varmista lääkäriltä), verenvuototautia, hepatiittia tai hiv-tartuntaa
 • Päänalueen magneettikuvausta ei suositella 4kk aikana
 • Verenluovutus ei ole mahdollista 4kk-1v (riippuen paikkakunnasta)
 • Omega 3 sekä muiden öljyjen säännöllinen nauttiminen voi vaikuttaa värin tarttumiseen/pysyvyyteen heikentävästi

Täyteainehoidot hyaluronihapolla

Ihmiskehossa hyaluronin muodostuminen pysähtyy noin 30-vuotiaana, jolloin iho alkaa menettää kosteuttaan sekä kimmoisuuttaan.

Hyaluronihappo täteainehoidoilla voidaan luonnollisesti palauttaa ihon muotoja. Hyaluroniruiskeella tasoitetaan ihosta ryppyjä, juonteita ja kuoppia sekä saadaan huulista täyteläiset.

Hyalurontäyteaine poistuu ihosta normaalin nestekierron mukana 6-12 kuukaudessa, jonka jälkeen hoito voidaan vaivattomasti uusia.

Käyttämämme Dr. Korman laboratories- hyaluronitäyteaineet ovat CE 1023 sertifioituja ja huippulaadukkaita.

Biorevitalisaatio

Yksittäinen hoitokerta 210e (norm. 270e)Kolmen hoidon sarja 500e (norm. 690e)

Hoito kattaa 2ml ruiskun, ja käsiteltävät alueet määritellään asiakkaan kanssa yhdessä. (Kasvot, kaula, dekoltee, kämmenselät.)

Tehokas injektointimenetelmällä tehtävä hyaluronihappohoito kasvojen, kaulan ja dekolteen sekä kämmenselkien alueelle. Sopii kaikille ihotyypeille.Parhaan lopputuloksen saamiseksi suositellaan sarjahoitoa.

 • elvyttää ja uudistaa ihoa
 • kiinteyttää ihoa
 • palauttaa ihon joustavuuden
 • parantaa ihon väriä
 • tasoittaa juonteita
 • kosteuttaa tehokkaasti
 • aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa

Suihkurusketus

Luonnollisesti hehkuva rusketus ympäri vuoden ilman haitallista UV-säteilyä.Ammattilainen suihkuttaa suihkurusketusaineen asiakkaan iholle. Opasvärin ansiosta lopputuloksesta tulee tasainen ja rusketuksen sävy on heti nähtävissä. Rusketuksen annetaan kehittyä iholla 5-8h, mielellään yön yli, jonka jälkeen opasväri pestään pois. Rusketus kestää iholla ihotyypistä riippuen viikosta kolmeen. Rusketusta voi ylläpitää kotihoitotuotteilla, ja ihon kosteuttaminen vartalovoiteella myös pidentää rusketuksen kestoa.

Ohjeita ennen suihkurusketukseen tuloa:

1. Kuori koko vartalon iho huolellisesti (esim. kuorintakinnas+suihkusaippua) esim. edellisenä iltana ja kosteuta kuivat kohdat (kasvot, kainalonympärykset, kyynärpäät, ranteet, kämmenen sisä- ja selkäpuolet, sormienvälit, polvet, nilkat sekä jalkapöydät ja varpaiden välit) ÖLJYTTÖMÄLLÄ kosteusvoiteella. Jos olet erittäin kuiva ihoinen, voit laittaa vartalovoidetta myös koko vartaloon ja lisätä vielä ennen rusketukseen tuloa.

2. Älä laita deodoranttia, hajuvettä tms. kemikaaleja iholle, sillä se saattaa reagoida rusketusaineen kanssa.

3. Pukeudu väljiin vaatteisiin, jotta rusketus pysyisi tasaisena. Rusketusväri VÄRJÄÄ TEKSTIILEJÄ, joten kannattaa valita tummat vaatteet, ja lakanat kannattaa vaihtaa vasta kun olet pessyt opasvärin iholtasi.Rintaliivejä ei kannata laittaa päälle rusketuksen jälkeen, koska ne saattavat painaa rusketukseen jälkiä, samoin kuin kireät vaatteet.

4. Suihkurusketuksessa voit olla täysin alasti, jolloin lopputulos on tasainen, ilma rajoja. Halutessasi saat käyttöösi myös kertakäyttöstringit, tai vaihtoehtoisesti voit olla omilla alusvaatteillasi, mutta muista että rusketusaine tulee värjäämään ne.

5. Vaikutusajan jälkeen (5-8h, mieluiten yön yli) opasväri pestään iholta ja sen jälkeen kannattaa kosteuttaa ihoa vartalovoiteella.

Lash Lovers logoLash Lovers