AJANKOHTAISTA

15.1.24 Hyvää tätä vuotta! Ajanvaraus on auki maaliskuulle asti, ja kalenteri täyttyy nopeasti! Jos sait lahjakortin joululahjaksi, niin aikaa kannattaa varailla pikimmiten! Vanhentunut lahjakortti ei käy maksuvälineeksi. Kynsipalveluiden hinnastoon lisätty selvennystä koristeluiden hinnoittelusta. 

14.12.2023 Hinnastoa päivitetty joiltakin osin sekä joidenkin palveluiden sisältöjä myös viilattu. Ripsihuoltoissa nyt valittavana joko 1,5h tai 1h huolto, pikahuollot jäävät pois. Palveluista poistettu pikakasvohoito sekä suihkurusketus vähäisen kysynnän vuoksi.

30.11.2023 Joulusesonki on käsillä, ja seuraavat vapaat ajat menevät jo tammikuulle. Helmikuun ajanvaraus myös auki!

7.11.2023 Ajanvaraus on nyt auki tammikuulle asti :)

4.10.2023 BACK IN BUSINESS! Sairaslomat lusittu ja johan tässä joutaa töihin! Eli ajanvaraus on auki ja parhaiten tavottaa tekstiviestillä tai somen kautta viestittämällä :)
23.9.2023 Kuulumisia ja väliaikatietoja sairastuvalta! Korva operoitiin 4h kestäneessä leikkauksessa torstaina, ja sairaslomaa on määrätty 4.10. asti, jolloin on ensimmäinen kontrolli. Ilmottelen sitten taas, mitä siellä sanotaan, jatkuuko saikku vai kärsiikö jo töihin. Oma vointi on ihan ok, korva itsessään ei ole kipeä, mutta niskat on niin jumissa, että hyvä jos pää kääntyy. Millä mutkalla lie pitivät leikkuupöydällä 4 tunnin ajan :)

20.9.2023 Huomenna leikkaukseen! Eli olen sairaslomalla 1-4 viikkoa alkaen 21.9. Sairasloman kesto tarkentuu myöhemmin, ja siitä tiedotan somessa sekä täällä.

14.9.2023 Uusi leikkauspäivä on 21.9. Siitä eteenpäin olen sairaslomalla 1-4 viikkoa. Infoan heti, kun tarkentuu!

6.9.2023 LEIKKAUS SIIRTYY! Kovan flunssan takia leikkaus siirtyy. Uusi alustava päivä on 21.9., varmistuu myöhemmin. Ajanvaraus on toistaiseksi auki 19.9. asti!

9.8.2023 Kovin pitkälle ei syyskuuta ehditty varailemaan, sillä leikkausaikani varmistui ja se on 7.9. Sairasloman kesto on 1-4 viikkoa, selvinnee tarkemmin leikkauksen ja kontrollikäynnin jälkeen. Ilmoitan töihin paluusta facebookissa sekä instagramissa ja päivitän siitä myös tänne :)

1.8.2023 SYYSKUUN AJANVARAUS AUKI! Päätin kuitenkin avata ajanvarauksen syyskuulle, vaikka en vieläkään tiedä leikkauspäivää. Eli aikoja voi varata sillä varauksella, että joudun niitä sitten perumaan kun kutsu käy leikkauspöydälle.

31.7.2023 Uusi hinnasto astuu voimaan huomenna 1.8.2023. 

26.7.2023 Heippa! Keksimpä tehdä tänne tämmöisen uutisosion etenkin teitä varten, jotka ette seuraile sosiaalista mediaa :)
Kesäajan ajanvaraus on tällä hetkellä aika pitkälti täynnä. Elokuulta löytyy vielä joitakin satunnaisia lyhyitä aikoja. Peruutusaikoja ja muita muutoksia aina välillä tulee ja niistä ilmoittelen facebookin ja instagramin tarinat-osiossa, ja toki niitä voi tiedustella myös puhelimitse/viestillä. 

Tällä hetkellä en pysty varaamaan aikoja syyskuulle ja siitä eteenpäin, sillä olen menossa syyskuussa leikkaukseen, jonka tarkkaa päivämäärää en vielä tiedä ja sairasloman kestokin on epävarmaa. Maksimissaan kuitenkin 4 viikkoa. Somessa päivittelen enemmän ajankohtaisista asioista, mutta yritän muistaa lisäillä niitä tännekin :)
Hinnastoon on tulossa päivityksiä 1.8.2023 alkaen, uudet hinnat ovat jo näkyvissä täällä. 
Kynsipalvelut muuttuvat myös siltä osin, että jatkossa teen oman kynnen vahvistukset vain lyhyisiin kynsiin, kärjen pituus max 5mm. Sitä pidemmät kynnet tehdään rakennekynsihinnaston mukaisesti. Oman kynnen vahvistus tehdään kevyellä manikyyrigeelillä, joka ei anna pitkälle kynnelle tarpeeksi tukea rakennekynsigeeliin verrattuna. Manikyyrigeelillä ei myöskään voi vaikuttaa kynnen muotoiluun, esim. jos pitää korjata alas- tai ylöspäin kasvavat kynnet. Kynnen muoto on itselleni kaiken perusta, ja asiakkaan tyytyväisyyden lisäksi haluan itse olla tyytyväinen työni tuloksiin. :)