PALVELUT
Voit valmistautua hoitoihin tutustumalla etukäteen kotihoito-ohjeisiin painamalla TÄSTÄ

KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS, VOLYYMIRIPSET VALMISVIUHKOILLA, HYBRIDIT
Ikäraja 16 vuotta.

HUOM! Saavuthan aina ripsien laittoon mielellään ilman meikkiä. Meikkipohja sekä kulmameikki tulevat sotkeentumaan ripsien laiton aikana. Vältäthän myös isoja, korkeita nutturoita ja niskassa painavia klipsejä/ponnareita.

Ripsienpidennykset tehdään joko yksittäisillä klassisilla kuiduilla tai valmiilla volyymiviuhkoilla. Klassisilla saadaan luotua pituutta ja viuhkoilla pituuden lisäksi myös tuuheutta. Valmisviuhkoilla tehdyt volyymiripset valmistuvat nopeammin kuin käsintehdyillä viuhkoilla, joten enää ei tarvitse maata huollossa 2-3h! Mikäli klassiset tuntuvat liian kevyiltä ja volyymit liian tuuheilta, voidaan molempia kuituja sekoittaa keskenään, jolloin saadaan ns. hybridiripset. Tämä tekniikka mahdollistaa myös rikotumman linjan (wispy, Kim K. jne.).
Ripsienpidennykset asennetaan liimaamalla pidennyskuituja omiin luonnollisiin ripsiisi, ja ne putoavat pois omien ripsien uusiutuessa. Oikein asennettuina ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä lainkaan.
Ripsienpidennysten suositeltava huoltoväli on 2-4 viikkoa riippuen omien ripsien uusiutumistahdista. 
Pidennysten kanssa voi elää täysin normaalia elämää, välttäen kuitenkin suoraan ripsiin kohdistuvaa hankausta sekä öljypohjaisten sil­mä­mei­kin­pois­to­tuot­tei­den käyttöä.
Ripsiä kuitenkin PITÄÄ PESTÄ päivittäin! Päivittäinen pesu ripsienpidennyksille tarkoitetulla ripsishampoolla pitää ripset kauniina ja hyvinvoivina, sekä parantaa pidennysten pysyvyyttä. Rähmän, meikin ja muiden epäpuhtauksien kertyminen ripsien tyveen heikentää ripsiliiman lujuutta ja voi altistaa erilaisille silmätulehduksille.
Rip­sien­pi­den­nys­kui­tu­ja on saatavilla eri paksuutta, kaarevuutta ja pituutta, joten lopputuloksesta voidaan helposti tehdä hyvin luonnollinen tai vastaavasti erittäin näyttävä.
Pidennykset kannattaa poistattaa ammattilaisella, jotta se tapahtuisi mahdollisimman hellävaraisesti omia ripsiä vahingoittamatta.
HUOMIOITAVAA: Mikäli olet joskus saanut allergisen reaktion ripsiliimasta, ei ripsienpidennyksiä enää voida tehdä uudestaan. Mikäli olet epävarma, oliko kyseessä allerginen reaktio, olethan yhteydessä, niin selvitetään! Joskus esim. silmätulehdukset yhdistetään virheellisesti allergiseen reaktioon.

RAKENNEKYNNET, OMAN KYNNEN VAHVISTUS, GEELILAKKAUS
Ikäraja 16 vuotta.

Rakennekynnet tehdään kovalla ja kestävällä massalla, joka mahdollistaa myös lisäpituuden rakentamisen oman kynnen jatkeeksi. Rakennekynsillä voidaan myös vaikuttaa paljon omien kynsien muotoon ja "korjata" esim. alaspäin kasvavat kynnet.  

Oman kynnen vahvistus tehdään manikyyrigeelillä, joka vahvistaa ja muotoilee kevyesti omaa kynttä. Vahvistus tehdään vain lyhyisiin kynsiin, kynnen kärjen pituus max. 5mm. Tätä pidemmät kynnet tehdään rakennekynsien hinnoittelun mukaisesti. Sekä rakennekynsiä, että oman kynnen vahvistuksia tulee huollattaa ammattilaisella säännöllisesti 3-4 viikon välein. Myös poiston tekee ammattilainen. 

Geelilakkaus tehdään ohuilla kerroksilla uv-kovetteisilla lakoilla. Nämä lakat pysyvät kynsissä 2-3 viikkoa. Tämä menetelmä on hyvä esimerkiksi jotain tiettyä tilaisuutta varten, sillä se ei vaadi huoltoa ja poistokin onnistuu kotona pienellä vaivalla ammattilaisen ohjeilla. Halutessaan myös geelilakkausta voidaan toki huoltaa säännöllisesti 2-3 viikon välein!

Kaikissa menetelmissä kynsiä voidaan koristella lukuisilla eri tavoilla, ja huollossa kaikki vanhat värit ja koristelut viilataan pois, joten jokaisella kerralla voidaan tehdä täysin uudenlaiset kynnet. Mikäli joku kynsi on katkennut, se voidaan korjata rakennekynsimateriaalilla minkä tahansa menetelmän yhteydessä.


IBX-HOITO
Ikäraja 16 vuotta.

IBX-hoito on kaksivaiheinen menetelmä, joka vahvistaa omaa luonnon kynttä, sekä ehkäisee liuskottumista. Hoidossa käytetyt tuotteet imeytyvät kynsilevyjen väliin pitäen ne kiinni toisissaan, eivätkä tuotteet jätä kynnen pintaan mitään näkyvää kerrosta. Hoitoa voidaan toteuttaa sarjahoitona 3-4 viikon välein, mutta jo yhdellä hoitokerralla saadaan aikaan näkyviä tuloksia. 
ESTEET HOIDOLLE: aikaisempi allergisoituminen jollekin rakennekynsimateriaalille (geeli, akryyli).

KULMIEN JA RIPSIEN KÄSITTELYT
Ikäraja 16 vuotta.

Kulmia ja ripsiä voidaan ehostaa perinteisellä kestovärjäyksellä. Väri pysyy noin 4 viikkoa.

Kulmat voidaan myös värjätä patentoidulla RefectoCil Intense Brow[n]s menetelmällä, jossa väri tarttuu karvojen lisäksi ihoon, ja pysyy ihossa jopa 10 päivää ja karvoissa 6 viikkoa. Tämä menetelmä on loistava valinta harvoille tai täysin karvattomille kulmakarvoille, tai jos lopputuloksesta halutaan meikatumman näköinen. Tämä menetelmä antaa myös pitkäkestoisemman lopputuloksen, mikäli perinteinen kestoväri ei pysy kulmissa toivotunlaisesti. HUOM! Varaudu olemaan 24h kastelematta kulmia!

Lash Lift eli kestotaivutus, eli ripsipermanentti tarkoittaa ripsien taivuttamista ripsipermanenttiaineella. Taivutus pysyy ripsissä hyvänä noin 4 viikkoa ja sen voi uusia aikaisintaan 6 viikon kuluttua. Taivutuksen yhteydessä yläripset myös kestovärjätään.

Brow Lift eli kulmien laminointi tehdään ripsipermanenttiaineella. Kulmakarvat kammataan samansuuntaisesti, mikä tekee tuuheamman efektin. Laminoinnin jälkeen kulmat kestovärjätään ja muotoillaan.

Lash ja Brow Liftille esteitä ovat: aiempi herkistyminen permanenttiaineille, silmätulehdus, alopecia, herkkä iho, haavat/ruhjeet/ihottuma hoitoalueella. Raskaus ja imetys voivat vaikuttaa lopputulokseen muuttuneen hormonitoiminnan takia. Konsultoi lääkäriäsi, mikäli sinulla on jokin silmäsairaus tai hoitoalueella tehty operaatio. Allergiatesti on mahdollista tehdä 48h ennen käsittelyä. 
HUOMIOITAVAA: Odota 4h ennen kuin kastelet, meikkaat tai hankaat ripsiä tai kulmia. Hankaamista on hyvä välttää muutenkin aina silloin kun ripsissä tai kulmissa on lift-käsittely.

Kulmien muotoilussa käytetään vahaa sekä pinsettejä sekä saksilla voidaan tarvittaessa trimmata pitkiä karvoja.

KULMIEN MICROPIGMENTOINTI
Ikäraja 18 vuotta.

Micropigmentointi tehdään pigmentointilaitteella shading-tekniikalla (ombre brows, powder brows, puuterikulmat). Lopputuloksesta tulee puuterimainen ja pehmeä. Ensimmäisellä kerralla pigmentointi koostuu kahdesta käsittelystä, ja näiden välillä tulee olla 1-3kk. Tämän jälkeen pigmentointi pysyy iholla 1-3 vuotta jonka aikana se haalistuu ihosta pikkuhiljaa. Jotta pigmentointi pysyisi kauniina, suositeltava vahvistusväli on 6kk-18kk. Pigmentoinnin aikana käytetään puudutevoidetta sekä -geeliä. 
ESTEET PIGMENTOINNILLE: 1-tyypin diabetes, verenvuototauti, hepatiitti, hiv. Tarvittaessa konsultoi lääkäriäsi!
HUOMIOITAVAA: Paranemisaika 7-10vrk, viikon ajan tulee välttää aurinkoa, saunomista, uimista, urheilua, meikkiä sekä muita ihonhoitotuotteita kulmien alueella, verenluovutus ei ole mahdollista 4 kuukauteen, omega 3 sekä muiden öljyjen säännöllinen käyttö voi vaikuttaa värin tarttumiseen sekä pysyvyyteen.

JALKAHOIDOT

Jalkahoidossa jalkapohjien iho ja kynnet hoidetaan perusteellisesti. Jalkahoidon yhteydessä varpaankynsiin voidaan tehdä geelilakkaus, tämä edellyttää terveitä kynsiä! Pikajalkahoidossa käsitellään eniten hoitoa vaativat ongelmakohdat. 

IHONPUHDISTUS

Ihonpuhdistukseen sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto joko ultraäänilaitteella tai mekaanisesti, kulmien muotoilu sekä huuli- ja leukakarvojen vahaus, naamio ja voide. 
ESTEET ULTRAÄÄNIPUHDISTUKSELLE: sydämentahdistin, metalliosat hoitoalueella, syöpä, raskaus, haavat/tulehdukset hoitoalueella, tarttuva ihosairaus. Tarvittaessa konsultoi lääkäriäsi!
HUOMIOITAVAA: Ihonpuhdistuksen jälkeen samana päivänä tulee välttää saunaa, aurinkoa, hikiliikuntaa sekä solariumia. Mainitsethan myös aikaa varatessasi, mikäli sinulla on kosmetiikka- tai hajusteallergiaa!

KARVOJEN POISTO VAHALLA
Lämminvahalla voidaan poistaa karvoja kasvojen, kainaloiden tai säärien alueelta. Karvat lähtevät juurineen ja iho pysyy sileänä jopa 4 viikkoa!
Vahauksen jälkeen kannattaa välttää aurinkoa, saunaa, itseaiheutettua hikoilua, varsinkin jos on vahattu isommilta alueilta.