Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PALVELUT

 

Klikkaa alla olevista linkeistä päästäksesi suoraan kyseiseen kohtaan tällä sivulla!

 

Rakennekynnet | Kestolakkaus | Volyymiripset | Klassinen ripsienpidennys | Kulmien ja ripsien kestovärjäys |

Lash Lift | Jalkahoidot | Karvojen poistot vahalla | Meikkaus | Suihkurusketus | Kestopigmentointi/Microblading | Hampaidenvalkaisu

KYNSIPALVELUT

Rakennekynnet

Rakennekynnet tehdään kovalla ja kestävällä rakennekynsimassalla, joka on useimmiten geeliä tai akryyliä. Massalla saadaan vahvuutta omaan kynteen, sekä tarvittaessa myös rakennettua pituutta lisää. Erilaisia muotovaihtoehtoja rakennekynsille on myös lukuisia. 

Rakennekynnet voivat olla hyvin luonnollisen näköiset, tai niihin voidaan tehdä erilaisia koristeluita, kuten esim. ranskalainen manikyyri. Lisää näyttävyyttä on mahdollista saada myös hileillä ja swarovskeilla, erilaisilla käsinmaalauksilla sekä lukuisilla muilla koristelutekniikoilla. Vain taivas rajana mielikuvitusta käyttäen kynsistäsi saadaan uniikit ja yksilölliset.

Rakennekynsien suositeltava huoltoväli on 3-4 viikkoa riippuen oman kynnen kasvuvauhdista, joka on keskimäärin noin 1mm viikossa. Huollossa osa vanhasta massasta viilataan pois ja kasvuraja täytetään uudella massalla. Myös vanhat värit ja koristelut viilataan pois, joten jokaisessa huollossa voidaan tehdä taas erinäköiset kynnet.

Kynnet täytyy poistattaa ammattilaisella. Rakenteita ei missään nimessä saa repiä, sillä kovan rakennemassan mukana oman kynnen kerrokset irtoavat toisistaan ja kynsi voi viottua lopullisesti! TAKAISIN YLÖS

Kestolakkaus

Kestolakkauksella (toiselta nimeltään geelilakkaus) tarkoitetaan kynsien lakkausta, joka kestää kynsissä lohkeamattomana 3-4 viikkoa. Kestolakka eroaa tavallisesta kynsilakasta niin, että se kovetetaan UV-valon alla, jolloin siitä tulee kestävämpi. Nämä erikoislakat ovat myös koostumukseltaan huomattavasti paksumpia kuin tavalliset kynsilakat, ja antavat vahvempaa tukea omalle kynnelle. Kestolakkaus voidaan tehdä sekä sormien, että varpaiden kynsiin.

Kestolakkaus voidaan poistattaa ammattilaisella, mutta se onnistuu myös kotona asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella liottamalla. Kestolakkausta voidaan myös huoltaa 3-4 viikon välein. TAKAISIN YLÖS

 

 RIPSIPALVELUT

Huom! Saavuthan aina ripsien laittoon ilman silmämeikkiä ja puhdistetuilla ripsillä! Ripsien tulee olla puhtaat, mutta kastelusta tulisi olla vähintään 3h aikaa ennen kuitujen asentamista. Muutoin ripsienpidennysten kestävyyttä ei voida taata.

Volyymiripset ja klassinen ripsienpidennys

Ripsienpidennyksillä helpotat arkeasi, sillä enää et tarvitse ripsiväriä tai ripsentaivuttimia, ja saat huolitellun ulkonäön niin arkeen kuin juhlaankin. 

Ripsienpidennykset asennetaan liimaamalla pidennyskuituja omiin luonnollisiin ripsiisi, ja ne putoavat pois omien ripsien uusiutuessa. Oikein asennettuina ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä lainkaan.

Ripsienpidennysten suositeltava huoltoväli on 2-4 viikkoa riippuen omien ripsien uusiutumistahdista, mikä on jokaisella yksilöllinen. Huollossa pudonneiden kuitujen tilalle lisätään uusia, ja ripset ovat taas kuin uudet. 

Pidennysten kanssa voi elää täysin normaalia elämää, välttäen kuitenkin suoraan ripsiin kohdistuvaa hankausta sekä öljypohjaisten silmämeikinpoistotuotteiden käyttöä.

Ripsiä kuitenkin PITÄÄ PESTÄ päivittäin! Vesi ja oikeanlainen silmämeikinpoistotuote ei vaikuta pidennysten pysyvyyteen (vaikka joskus näin on luultu), vaan päin vastoin parantaa sitä. Rähmän, meikin ja muiden epäpuhtauksien kertyminen ripsien tyveen heikentää ripsiliiman lujuutta ja voi altistaa erilaisille silmätulehduksille.

Ripsienpidennyskuituja on saatavilla eri paksuutta, kaarevuutta ja pituutta, joten lopputuloksesta voidaan helposti tehdä hyvin luonnollinen tai vastaavasti erittäin näyttävä.

Pidennykset kannattaa poistattaa ammattilaisella, jotta se tapahtuisi mahdollisimman hellävaraisesti omia ripsiä vahingoittamatta.

Mutta mikä ero sitten on volyymiripsillä ja klassisella ripsienpidennyksellä?

Klassisessa ripsienpidennyksessä yksi pidennyskuitu liimataan yksitellen jokaiseen omaan ripseen. Näin saadaan aikaan pituutta, mutta tuuheus riippuu täysin asiakkaan omien ripsien tuuheudesta. Klassiset kuidut eivät ole paras vaihtoehto, jos omat ripsesi ovat todella hennot, sillä kuidut ovat paksuhkoja ja raskaita verrattuna luonnon ripsiin.

Volyymiripsillä omiin ripsiin saadaan pituuden lisäksi myös tuuheutta. Klassisesta ripsienpidennyksestä poiketen, volyymiripsikuiduista muodostetaan erityisellä tekniikalla 2-8 kuidun viuhkoja, jotka liimataan yksitellen luonnollisille ripsille. Tämä ei kuitenkaan rasita tai vahingoita omia ripsiä millään lailla, sillä volyymikuidut ovat erityisen ohuita; seitsemän volyymikuitua vastaa yhtä klassista kuitua. Näin ollen volyymiripset ovat huomattavasti klassisia kevyemmät ja ovat ihanteelliset etenkin hennoille ja harvoille ripsille.

Volyymitekniikalla voidaan tehdä myös todella luonnollinen lopputulos asentamalla kevyitä 2-4 kuidun viuhkoja. Nykyään volyymiviuhkoja on myös saatavilla valmiina. TAKAISIN YLÖS

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Kulmat ja ripset voidaan kestovärjätä, jolloin arki helpottuu ja kasvojen ilme kohenee. Sävyjä on monia, joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva tummuusaste. Väri pysyy kulmissa ja ripsissä keskimäärin nelisen viikkoa, jonka jälkeen ne voidaan värjätä uudelleen. Kulmien värjäyksen yhteydessä kulmat myös useimmiten muotoillaan asiakkaan kasvonpiirteisiin sopiviksi.

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus 

Kestotaivutus eli ripsipermanentti tehdään asiakkaan omiin luonnollisiin ripsiin. Ripsien pituudella tai tuuheudella ei ole väliä. Kestotaivutuksella saat kauniisti kaartuvat ripset jopa kuudeksi viikoksi, etkä tarvitse ripsentaivutinta. Ripset myös useimmiten värjätään kestotaivutuksen yhteydessä, joten ripsivärin käyttökään ei ole välttämätöntä.

Kestotaivutus kasvaa ulos ripsistä niiden uusiutuessa luonnollisesti, jonka jälkeen voit halutessasi uusia hoidon. TAKAISIN YLÖS

KOSMETOLOGISET PALVELUT

Jalkahoidot

Jalkahoidossa jalat kylvetetään, kynnet leikataan ja tarvittaessa ohennetaan, kynsinauhat siistitään ja kovettumat poistetaan. Hoidon päätteeksi jalkoihin hierotaan ihon tarpeen mukaista voidetta ja asiakkaan halutessa varpaankynnet voidaan lakata, mikäli ne ovat terveet. Meillä hoidetaan myös diabeetikkojen jalat!

Karvojen poistot vahalla

Häiritseviä ihokarvoja voidaan poistaa lämminvahalla melkein mistä tahansa kehosta. Vahaamalla karvat lähtevät juurineen ja iho pysyy sileänä noin 4 viikkoa.

Meikkaus

Meikkaukset tehdään aina asiakkaan ihon, silmien ja hiusten väriin sopiviksi sekä asiakkaan mieltymyksiä kuunnellen. Halutessasi meikistä voidaan tehdä kevyt päivämeikki tai näyttävämpi ilta- tai juhlameikki.

Meikkauspalvelut ovat käytettävissäsi tärkeissä päivissäsi sopimuksen mukaan! TAKAISIN YLÖS

Suihkurusketus

Luonnollisesti hehkuva rusketus ympäri vuoden ilman haitallista UV-säteilyä.

Rusketusaine suihkutetaan manuaalisesti asiakkaan iholle. Opasvärin ansiosta lopputuloksesta tulee tasainen ja rusketuksen sävy on heti nähtävissä. Rusketuksen annetaan kehittyä iholla 5-8h, mielellään yön yli, jonka jälkeen opasväri pestään pois. Rusketus kestää iholla ihotyypistä riippuen viikosta kolmeen. Rusketusta voi ylläpitää kotihoitotuotteilla, ja ihon kosteuttaminen vartalovoiteella myös pidentää rusketuksen kestoa.

Ohjeita ennen suihkurusketukseen tuloa:

1. Kuori koko vartalon iho huolellisesti (esim. kuorintakinnas+suihkusaippua) aikaisintaan edellisenä iltana ja kosteuta kuivat kohdat (kasvot, kainalonympärykset, kyynärpäät, ranteet, kämmenen sisä- ja selkäpuolet, sormienvälit, polvet, nilkat sekä jalkapöydät ja varpaiden välit) ÖLJYTTÖMÄLLÄ kosteusvoiteella. Jos olet erittäin kuivaihoinen, voit laittaa vartalovoidetta myös koko vartaloon ja lisätä vielä ennen rusketukseen tuloa.

2. Älä laita deodoranttia, hajuvettä tms. kemikaaleja iholle, sillä se saattaa reagoida rusketusaineen kanssa.

3. Pukeudu väljiin vaatteisiin, jotta rusketus pysyisi tasaisena. Rusketusväri VÄRJÄÄ TEKSTIILEJÄ, joten kannattaa valita tummat vaatteet, ja lakanat kannattaa vaihtaa vasta kun olet pessyt opasvärin iholtasi. Rintaliivejä ei kannata laittaa päälle rusketuksen jälkeen, koska ne saattavat painaa rusketukseen jälkiä, samoin kuin kireät vaatteet.

4. Suihkurusketuksessa voit olla täysin alasti, jolloin lopputulos on tasainen, ilman rajoja. Halutessasi saat käyttöösi myös kertakäyttöstringit, tai vaihtoehtoisesti voit olla omilla alusvaatteillasi, mutta muista että rusketusaine tulee värjäämään ne.

5. Vaikutusajan jälkeen (5-8h, mieluiten yön yli) opasväri pestään iholta ja sen jälkeen kannattaa kosteuttaa ihoa vartalovoiteella.

6. Voit pidentää rusketuksen kestoa lisäämällä iholle asteittain sävyttävää itseruskettavaa jokaisen suihkun jälkeen. Suihkussa käyntien määrä sekä runsas suihkugeelin käyttäminen heikentää rusketusta. TAKAISIN YLÖS

 

KESTOPIGMENTOINTI/MICROBLADING

Kestopigmentoinnilla tarkoitetaan ”pysyvää” kulmien, silmien ja huulten ehostamista. Pigmentointi pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen ja niitä voi halutessaan vahvistuttaa uudelleen. Se helpottaa arkea ja siitä on apua mm. kulmakarvattomille, meikkiallergikoille, huononäköisille tai niille, jotka eivät jaksa/halua/osaa/ehdi meikata.

Pigmentoinnit tehdään joko laitteella tai manuaalisesti (microblading), jolloin ihon pintakerrokseen viedään väriä pienen pienillä steriileillä neuloilla. Kulmat tehdään 3D-tekniikalla, jossa ihoon tehdään ohuita karvamaisia viivoja joko omien karvojen sekaan tai niiden puuttuessa kokonaan. Lopputulos on erittäin luonnollinen.

Ennen kuin varaat aikaa, lue seuraavat esteet pigmentoinneille. Voit vielä varmistaa omalta lääkäriltäsi, sillä nämä ovat yksilöllisiä.

  • Huulten rajausta tehtäessä herpesviruksen kantajan on hyvä aloittaa estolääkitys tai reseptivapaa voide tai tablettikuuri 1pvä ennen pigmentointia
  • Minulla ei ole puuduteaineallergiaa (voidaan tehdä myös ilman puudutteita)
  • Minulla ei ole 1-luokan diabetestä (varmista lääkäriltä), verenvuototautia, hepatiittia tai hiv-tartuntaa
  • Päänalueen magneettikuvausta ei suositella 4kk aikana
  • Verenluovutus ei ole mahdollista 4kk-1v (riippuen paikkakunnasta)
  • Omega 3 sekä muiden öljyjen säännöllinen nauttiminen voi vaikuttaa värin tarttumiseen/pysyvyyteen heikentävästi

TAKAISIN YLÖS

HAMPAIDENVALKAISU

TZANA HAMPAIDENVALKAISU

Mitä on hampaidenvalkaisumme?
Tzanan hampaidenvalkaisu on yksi tehokkaimmista valkaisumenetelmistä Suomessa, hoitoja tehdään noin 50 hoitolassa.

Mikä on hampaiden LED-valkaisu?
Hampaidenvalkaisu on hoito, joka vaalentaa hampaan poistamalla kiilteen värjäytymät LED-valon avulla. Toimenpide kestää noin tunnin.

Miksi hampaat tummuvat?
Syyt ovat vaihtelevia. Yleisimmät ovat ikä, ruokien väriaineet, kahvi, tee, virvoitusjuomat, tupakka, liika fluori, tietyt antibiootit sekä tiettyjen lääkkeiden säännöllinen pitkäaikainen käyttö.

Kenelle hoito sopii?
Hoito sopii melkein kaikille. 
Sitä ei kuitenkaan suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville, valoallergiasta kärsiville eikä välittömästi suuhun tehdyn kirurgisen toimenpiteen jälkeen. 

Onko hoidossa jotain riskejä?
Peroksiditon hampaiden valkaisu on 100% turvallinen, kun noudatetaan annettuja ohjeita. Aineet ovat luonnonmukaisia eivätkä vahingoita hampaita tai ikeniä tai aiheuta vihlontaa.

Kuinka kauan tulos kestää?
Seuraamalla joitakin yksinkertaisia hygienian sääntöjä, kuten harjaamalla hampaat kahdesti päivässä, käyttämällä hammaslankaa, jne., hampaat säilyttävät vaaleutensa kuukausia. 
Jos haluat pitää hampaat aina mahdollisimman valkoisina, käytä Tzanan omia kotihoitotuotteita ja uusi käsittely 4-6 kuukauden välein. 

Tekniikkamme
Meillä on markkinoiden paras teknologia. LED-valo aktivoi valkaisugeelin joka ei sisällä lainkaan peroksidia. 2-9 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla. 
Valkaisun jälkeen sinun ei tulisi juoda kuumia tai värjääviä juomia (kuten kahvi, tee, virvoitusjuomat, punaviini jne.) eikä tupakoida seuraavan 24 tunnin aikana.

TAKAISIN YLÖS